sobota 8. října 2011

Monday, October 10th 2011

  Všem dámám, které mě úspěšně budily smskami ve 2 am Vancouver time, velice děkuji :-) A jste můry. Čtete blog, ale komentujete mi ho do mailu, nebo do smsky. Až se vrátím do Práglu, tak uvidíte.
  Nicméně, všechny zajímalo kdo to je. Téměř všechny jste tipovali souseda, protože jsem tady o něm občas nějaké to slovíčko prohodila. Takže, ten ne. Kdysi dávno jsem tu zmínila kamaráda z Montany, se kterým jsem byla ve Whistleru. No a jelikož on bydlí už v Seattlu, tak se můžeme vidět častěji...a dali jsme to dohromady. Vlastně ne, ukecal mě :-). Ale je to fajn.
 Tento víkend se ovšem musíme oželet. Tím se vlastně dostávám k názvu článku. V pondělí tady budeme mít Díkůvzdání. A pokud si říkáte, že jste si vždycky mysleli, že je v listopadu, tak máte pravdu také. To americké je v listopadu, to kanadské v říjnu. Moje HM mi tento týden říkala, že má hrozně ráda dobu od října do ledna, protože se slaví cool svátky. Thanksgiving, Halloween, Vánoce. A i Kanaďané jsou ujetí na všechny možný serepetičky kolem těch svátků.
   Dneska večer by k nám měla dorazit i maminka od mojí HM. Bydlí až v provincii Saskatchewan a prý se vidí jen na Thanksgiving a v létě alespoň týden.

 To mi přijde docela smutný. Babička tu bude asi týden a jelikož si chce užít vnoučata, tak prý nebudu mít tolik práce. Jenom HM mě poprosila, abych chystala děti ráno a babču nechala spát. Včera se HM vrátila domů a byla smutná. Tak se ptám, co se stalo. Říkala, že u nich na porodním byla maminka, která rodila předčasně v pátem měsíci. Měla dvojčátka...jedno po porodu  zemřelo, to druhé umístili do inkubátoru a 7 dní tam bojovalo a pak to taky vzdalo. A včera v novinách četla, že ta paní vyskočila z okna. Je to smutný. Strašně moc držím palce tomu pánovi :-( .
  Pořád dostávám z domova otázky, jaká je moje nová rodina. Jsem spokojená, vážně. HM je anděl. HD je hodně vytížený a de facto se tady jenom potkáváme. Děti jsou hodné. Mají rády klidné činnosti - kreslení, skládání puzzle a čtení. HM se jim tady poohlíží po nějakých akčnějších aktivitách.
  Budu mít auto.Toyotu Highlander.

Nejprve jsem nebyla nadšena z toho, že budu muset řídit auto ve velkém městě. Mně to stačí v Praze...z toho bych vždycky vyrostla. Ale jelikož mi bude dovoleno používat  káru k osobním účelům, tak to znamená i více výletů a méně spoléhání na vlaky. Taky rodina požaduje, abych si udělala kanadský řidičák. Proč ne.
 A taky mi rodina nabídla, abych si klidně někoho k nim pozvala na návštěvu a může tu přespat. To se mám, co? Ale já si to děsně zasloužim :-)

2 komentáře:

  1. jé, tak koukám, že jsem pěkně pozadu (moje omluva je, že nemám internet na bytě a o víkendu jsem byla uplně mimo) :D jsem ti tam komentovala, kdo je ten kluk a tady se to už dozvídám... no, aspoň jsem nemusela dlouho čekat :D tak ať vám to klape a je super, že rodinka je fajn :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat

xoxo Mary