čtvrtek 27. října 2011

When the nights comes...

  Přišla jsem na to, že tu málo píši o tom, co dělám, když přijde víkend...respektive když přijde páteční/ sobotní noc.
 Občas pracuju, ale občas pařím.....a když pařím, tak to vypadá asi takto...

 Lidi, se kterými chodím ven se nezměnili, ale někteří přibyli. Nejčastěji vyrážím se svým Exsousedem, který mi vždycky podá report o bývalé rodině. Občas valim oči, občas se směju...no, více se teda určitě směju :-)

 Další, se kterými vyrážím ven jsou moji spolužáci z TOEFL kurzu ( kurz je přííííííšernej a mít ho někdy jindy než dopoledne, tak bych ho celý prospala). Nutno dodat, že jsou to spolužáci evropští, protože přátelé z Korei, jaksi nemají zájem se družit. Minule nás byla mezinárodní grupa - Valerie z Německa, Sergio ze Španělska, Marco ze Švýcarska (mluví italsky), Therese z Norska a Marianka z Česka. Zajímavý je, že se ti lidé přiznali, že když už jdou ven, tak jdou spíše s někým ze své rodné země. Já ne. Vím, že je tu Čechů dost, ale ještě jsem na nikoho nenarazila....možná až zavítám do toho českého spolku, že objevím někoho ke svému věku :-)

 Samozřejmě vyrážím ven i se svým boyfriendem, který kvůli mně musí cestovat do jiné země. A navíc do Kanady :-). Pořád si z Kanady dělá srandu....vlastně, téměř všichni Amíci si dělají srandu. Ale já mu na to nic neřikam. Jsem ráda, že ho mam. Na druhou stranu mě to frustruje. Co bude až odjedu domů? Maminka mi na to řekla, že ten kluk má zájem. Přijede za mnou kdykoliv může a nekecá o tom. K tomu maminka dodala: " Tvůj táta, když k nám jezdil na námluvy, tak musel jet pět zastávek metrem. A pokaždý jsem slyšela, jak ty kumunistí udělali to metro blbě, a že je v metru zima....pak jsem otěhotněla a už nikam jezdit nemusel :) "

 A jelikož se máme s HM rády :-), tak si občas zajdeme do kina nebo do Starbucks. K Halloweenku jsem od ní dostala poukázku do Starbucks na 15 CAD.
Už ji budu mít za chvilku "propitou a projezenou."

No a také jsem dostala inspiraci skrze blog Bubica z PA, USA , které chutnalo v T.G.I. Friday's. Je už tomu víc než rok, co jsem byla s někým v Praze na Andělu v T.G.I.F. Dojem byl naprosto hroznej. Od upatlaných oken počínaje, přes nepříjemnou obsluhu a tuhé maso konče. Takže dávám tomu kanadskému šanci a v pátek tam chceme s Therese vyrazit. 

A až budete ve Vancouveru, tak musíte jít sem....

1) Bar None
Krycí jméno klub newyorské mafie. Docela drahý, ale má úroveň.

2) Caprice
Klasická "mačkárna". Prej nejlepší místo, kde snadno někoho ulovit (:-/) Bývají tam akce, kam se musíte zapsat na pořadník a čekat, jestli budete mít štěstí. 

3) AuBar
Škoda, že se to nejmenuje Au-pairBar. Možná by to bylo za solidní ceny. Dobré tancování, dobré drinky.

Kolik si připravit penízků: za koktejl dáte asi 11-17 CAD
Vstupy: na většinu akcí je vstup zdarma, ale někdy vstup může být od 10 - 100 CAD, v případě, že je v klubu nějaká velká akce


Ale stejně nejlepší byla párty v limuzíně...no jo, každej den hold není posvícení :-)

A jelikož se dnešní příspěvek jmenuje " when the nights comes" , tak sem musím dát stejnojmennou skvělou písničku. Je totiž úžasná.

2 komentáře:

  1. Tak co, spravila jsi si chut v T.G.I.F, ??
    Me v nem fakt chutna a to combo, vyberu predkrmu, hlavniho chodu a dezertu za 12.99 mi prijde slusny.
    Stejne toho je strasna kupa a nikdo to nesnim vsechno :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat

xoxo Mary