úterý 21. července 2015

Gender Reveal Party

Vcerejsek byl pro me jeden z nejlepsich dnu v mem zivote. Podstoupila jsem totiz 3-D ultrazvuk. Pred tim, nez jsem s Ryanem vesla do ordinace jsem si rikala jak hloupi, ze jsem uz naplanovala gender reveal party, i kdyz si nejsem jista, jestli pohlavi budou videt. Nastesti vse probehlo hladce a behem par sekund/minut bylo jasno. Pani doktorka napsala pohlavi na papir a ja je po prijezdu domu musela odevzdat kamaradce, i kdyz v tu chvili jsem mela nutkani obalku rozervat!

Vedela jsem, ze musim od obalky co nejdal. Vzala jsem tedy uceni a vyrazila do knihovny a potom na bajecnou limonadu ze Starbucks. Kolem osme meli zacit prichazet lide. Nakonec jsme dali dohromady partu patnacti lidi a Ryanovy rodice byli na skype, stejne tak jako moji ospali rodice se sestrou, prave travici dovolenou v Italii. Kamaradka nachystala moc peknou vyzdobu, az me to dojalo. Vlastne momentalne nedelam nic jineho, nez brecim. Hormony dokazi sve. 

Party se konala u nas doma. Prislo mi to tak nejpohodlnejsi a nejlepsi. Hned u dveri byli tri obrovske mason jars, kde prichozi mohli typovat, co vlastne cekame. Stacilo do nich hodit kulicky. Modra pro dva kluky, ruzova pro dve holcicky a mix obou barev pro parecek. I jidlo bylo tematicke. Cupcakes v modre a ruzove, boruvky a maliny, vselijake bonbony a dalsi ruzove modre pochoutky. Take jsme meli kureci salat, testovinovy salat a vyborne curry! 

Po jidle moje kamaradka spocitala kulicky. Celkove jsme meli 3 pro parecek, 4 pro holky a 8 pro kluky. Ryan pridal svuj pro dva kluky, ja pro holky, moje cela rodina pro parecek a Ryanovova rodina zase si myslela, ze budeme mit holky. 
  Cely vecer byla na stole obrovska krabice. Jak jsem vedela, mela byt naplnena balonky odpovidajici barvy. K devate hodine uz vsichni byli nedockavi. Byl cas otevrit krabici. 

Uchopili jsme provazek. Raz, dva, tri.... Z krabice zacaly vyletavat modre balonky. Takze kluci!!! S Ryanem jsme oba propukli ve smich a radost. Jenze to jsem mela vedet, ze moje kamaradka je liska podsita. 

"Na zahrade je jeste jedna krabice. Tahle byla pouze pro jedno miminko..."

Vsichni jsme pelasili na zahradu a okamzite otevreli tu dalsi. A tam....smrst ruzove!!!!

Mame parecek!!!! Nemuzu tomu uverit!! Stale jsem v soku. Uplne mimo. Ale jak jsem uz rekla, nemela jsem preferenci pohlavi. Vcera jsme nemohli usnout. Oba milujeme nase miminka uplne na maximum. Obe rodiny jsou nadseny.

A ted prijdou na radu jmena. Urcite budeme detem davat jmena dve. Strasne se mi libi kombinace Adam and Eve. Ryanovy se libi Adam, ale uz ne tolik Eve. Pro holcicku se mi taky libi Lily.  No, uvidime. Spousta lidi se me pta, jestli bych chtela jmena ceska. Problem je, ze nechci, aby lidi ta jmena komolila. Proste nejde abych je pojmenovala Eliska a Rehor Kennedy. Proto spis chci nejaka neutralni jmena. Jako prave Adam. Na druhou stranu bych rada mela jmena co nejdrive. Urcite to chci lidem oznamit. Protoze fakt nechci pojmenovat dite nejak pitomne a pak se to nikomu nebude libit. Napriklad ja znam holku Kara-Lee, a dalsi Gitteena, nebo Says-ee. Fakt nekecam. Urcite zadne z techto jmen nehrozi, ale znate to. 

A nejvetsi vtip? Kdyz jsem byla aupair v kanade, tak jsem se starala o dvojcata. Kluk a holka! Rikejme tomu nahoda.

3 komentáře:

  1. Jééé, super ! Jsem zědavá, jaká jména nakonec vyberete. A kdy máš termín?

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, s tou druhou krabicí na zahradě:-) když jsem to četla, už jsem myslela, že to budou jen klucí:-D a to bych já osobně(kdyby se mi to stalo) nepřežila:-D dva lumpové

    OdpovědětVymazat
  3. jéééééééééé, to je nádhera!! Gratuluju k párečku! :) jsem zvědavá, jaká vyberete jména :) Gender Revela Party zní zajímavě, to je určitě hodně americká tradice, že? :)

    OdpovědětVymazat

xoxo Mary