neděle 9. srpna 2015

Ceske serialy a porady vyhrabene z dob davnych: Prvni cast

 V posledni dobe mam takovou nejakou ceskou naladu. Ackoliv na televizi moc casu nemam, porad se snazim mit jednu show, kterou pravidelne sleduji. Jo, sledovala jsem Bachelorette, coz ve me probudilo touhu sledovat ceskou umirnenejsi verzi Hleda se tata a mama. Tusim, ze to ma tri serie, ale tu prvni jsem nikde nenasla. Kdyby jste ji nasli, prosim dejte mi vedet :). Porad je uz trosku starsi. Tusim ze to bylo toceno v roce 2011. Fakt jsem se do toho zazrala, a i kdyz jsem videla obe serie uz pred nekolika lety, rada jsem si zopakovala osudy hlavnich hrdinu.



Prvni ucastnik je mamka od dvou deti, Eva! Ackoliv bych chtela mit Evu rada, tak nemam. Podle meho si chce hrat na uzasnou mamu, ale prislo mi to, ze od zacatku vsechny tahala za nos. Rozhovory s napadniky jsou nic nerikajici a povrchni. Pokud bych byla Evou, tak si urcite do finale take necham Adama a Milana. Myslim si, ze pokud by skoncila s Adamem, tak by ji vychoval z toho jejiho snoveho zivota. Libilo se mi, jak se na ni v Nemecku rozcilil a nenechal se tahat za nos. Milan je sympatak, ale Eva by ho asi utrapila. Jak jsem si zjistila, tak Eva a Adam sice spolu nakonec neskoncili, ale nasli k sobe nekoho jineho.

Druhym ucastnikem je Prazak Honza. Ze zacatku jsem si rikala, ze to bude sympatak, ale pak zacal s kecy "na postave se bude muset zapracovat". Nevim, proste se mi takove reci v takovych poradech nelibi. Jako zenskou by me to hodne ranilo, kdyby tohle o me nekdo prohlasil v televizi. Ale celkove se Honza projevil jako typicky chlap v mnoha pripadech a ponechal si do finale holcinu, ktere by pomalu mohl delat tatu.

No a posledni ucastnik Jan byl asi mym nejoblibenejsich az teda na par vyjimek. Honza z male vesnicky se sice v mnoha pripadech projevoval jako "buran", ale bylo to spis takove usmevne. Prala jsem mu i ten zajem zen, ktery pravdepodobne zazil poprve v zivote. Na to, ze uz mu bylo ke ctyriceti, tak stale nevedel co hleda. Nejvice me ale prekvapila jeho napadnice Jarca, ktera se kolem Honzika chovala jakoby to byl posledni volny chlap na planete. Jenomze pak me Honza hrozne nastval. Po podivnem zasnoubeni (zcela jiste doporuceno produkci poradu)se Honzin na Jarcu vykaslal, protoze bydlela moc daleko a benzin je drahy. Skoda, ze si tohle Honza neuvedomil driv.

No, takze happy end se nekonal ani pro jednoho z ucastniku. Pak se TV prima rozhodla zapocit dalsi serii.....



Musim Primu pochvalit, ze vybrala typove odlisne ucastniky. Dalsi Evu bych fakt neprezila. To takova Bara ze treti serie je jejim absolutnim opakem. Cilevedoma a samostatna zenska, ktera si umi jit za svym. V prvnich dilech bylo videt, jak to jiste "tatinky" dost stvalo, ze Barca je takova zena cinu. Uz od prvni chvile jsem ovsem vedela, ze ani jeden z napadniku by se nemohl stat potencialnim manzelem. Zadny z nich by ji nedal zazemi a podporu kterou potrebuje. Vyber "viteze" me prekvapil. Nevim, kolik meli "off-camera time" se Zdenkem, ale to byl chlap, ktery nikdy neprohodil vice jak dve vety a skoro nikdy se na Baru nedival. A po dalsim trapnem zasnoubeni, dalsi trapny rozchod kvuli vzdalenosti bydlist Zdenka a Bary.

Tatinek Michal je vdovec. Bylo mi ho opravdu moc lito, ale i Michal se projevil dost nefer k ucastnicim. Na konci vysilani bylo na nem videt, ze ho to proste nebavilo. Byl to nervak a nikdy jsem na nem nevidela touhu nejakou z ucastnic opravdove poznat. Na konci mi bylo vice lito jeho dcerky, ktera pravdepodobne vyrusta pod velice tvrdou rukou tatinkovou. Hned v prvnich dilech prohlasil, ze nehleda maminku pro Sandru, ale partnerku pro sebe a dcera je az na druhem miste. Ach jo! Nakonec nikoho nevybral.

Treti a posledni ucastnik...no, moje nervy. Chlap bez taktu, nadrzenej celou dobu a hlavne uplne do zivota nepouzitelnej. Petr si hned na zacatku urcil dve favoritky a ten zbytek byl v podstate hned od zacatku odepsan. Takovou novou "Jarcou" byla u Petra Sarka. Prostoducha a bez jakehokoliv respektu pro sebe. Druhou favoritkou byla Andrea, ktera obcas Petra poskadlila, ale nijak valne o nej zajem neprojevila. Nakonec at se Sarka snazila sebevic, Petr se ji zbavil pred zahranicni dovolenou. Tam se ovsem Andrea dozvedela, ze Petr porad slibuje Sarce hory a doly. A tak Andrea s Petrem vybehla. Petr se pote snazil sejit se Sarkou, jenze holka me fakt prekvapila a o vztah s Petrem neprojevila zajem. A tak Petr opet sedl do auta a snazil se dat dohromady se sympatickou Jitkou. Opravdu jsem se bavila, jak s nim vsechny vybehly. Dobre mu tak!


No a tak vidite jak mrham svuj cas :)

3 komentáře:

  1. Tak to je opravdu prispevek hodny tehotne zeny-rozebirani ceskych reality-show :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak todle jsem nikdy neviděla, přišlo mi to jako trapárna... Ale doporučuji Farmář hledá ženu:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Haha uznavam, ze proste mezi ranni nevolnosti a obedem nic jineho nedelam. Farmare jsem kdysi videla taky

    OdpovědětVymazat

xoxo Mary